11:20−Субота−20.06.2026
Привіт, Гість!
Форум перенесений!
ratne.clan.su/forum
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як зняти ботл гель для нігтів без шкоди для пластини?
dimon161987dimДата: Четвер, 23.04.2026, 11:23 | Повідомлення # 1
  Коли я вперше вирішила самостійно зняти ботл гель для нігтів https://nailclub-shop.com.ua/gel/bottle-gels то зробила типову помилку — почала просто підчіплювати покриття, через що верхній шар нігтьової пластини став тоншим і більш чутливим. Після цього я зрозуміла, що поспіх у такій справі може лише нашкодити, тому почала шукати більш безпечний спосіб.

Зараз я завжди спочатку легко знімаю блискучий верхній шар пилочкою з м’якою абразивністю. Це потрібно для того, щоб спеціальна рідина могла краще проникнути всередину покриття. Потім змочую ватні диски засобом для зняття гель-лаку, прикладаю їх до нігтів і обгортаю кожен палець фольгою. У такому стані залишаю приблизно на 10–15 хвилин. Після цього покриття стає м’яким і його можна обережно прибрати апельсиновою паличкою без сильного натиску.

Я помітила, що після правильного зняття ботл гель для нігтів нігті залишаються значно міцнішими, без шорсткості та ламкості. Після процедури я завжди наношу живильну олію на кутикулу та зволожуючий крем для рук. На власному досвіді переконалася, що дбайливий підхід допомагає зберегти здоровий вигляд нігтів навіть після тривалого носіння покриття.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Новини Ратне
Стоимость бензина в Белоруссии в долларах
МИ ВКОНТАКТІ
Загрузка...
ОК